غذا، سوغات و صنایع دستی استان کرمان
دوشنبه, ۶ آذر ۱۳۹۱، ۰۹:۳۶ ب.ظ
غذا: حلیم بادنجان معروف ترین و مهم ترین غذای استان کرمان است. انواع آش: آش آماج، آش شلغم، آش شولی، آش جو (به طریقه کرمانی) ، آش مخلوط ، آش کدو ، توکی، گندم شیری، کاکل کنف شادانه، خوراک لب لبو، قاتق تخمه، قاتق، زیر جوش ، کشک گردو ، کشک یونجه، سردوش، اشکنه، کشک کدو، ماست، کشک سیب، کورماست، آب بنه یا سیراب بنه، کله جوش، آب گرمو، بزقورمه، کشک و بادنجان، آبگوشت متنجنه، حلیم بادنجان، نان پز، کاچی، کماچ سحن، قاتق شیر، نان چرب و شیرین و چنگ مال از جمله غذاهای محلی استان کرمان است.
سوغات: زیره، قاووت، کلمپه و پسته.
صنایع دستی: قالی بافی، قالی افشار، پته دوزی و شالبافی.
۹۱/۰۹/۰۶